duminică, 17 mai 2009

Masaj anticelulitic prin vacuum

Vacuum-ul este una dintre cele mai eficiente terapii anticelulitice si de slabire.
Specialistii recomanda terapia cu vacuum pentru toate tipurile de celulita, favorizand si scaderea in greutate. La ce efecte ne putem astepta: invinge aspectul de "coaja de portocala", reduce retentia de apa, exfoliaza celulele moarte si reda luminozitatea pielii.
Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat. Vizeaza celulita, actionand asupra tesutului conjunctiv hipodermic si ajuta la eliminarea toxinelor, care sunt prezente in zona afectata. Astfel, se stimuleaza schimburile celulare si se mobilizeaza gelul conjuctiv pentru a restabili moliciunea si pentru a invinge aspectul de coaja de portocala al pielii, reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.

La nivelul epidermei, vacuum-ul realizeaza o exfoliere fina eliminand astfel celulele moarte si restabilind luminozitatea naturala a pielii. Acest tip de terapie este recomandata in toate tipurile de celulita (fibroasa, edematoasa, mixta in orice grad de avansare de la I la IV) si in tratarea si ameliorarea obezitatii.
Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unui ulei sau a unei creme anticelulita.
Asocierea masajului vacuum cu electrostimularea este considerata una dintre cele mai puternice metode pe care esteticienii o pot folosi in tratamentul non-chirurgical al celulitei.
Pentru a beneficia de un tratament cu vacuum putem merge la saloanele specializate sau putem apela la noul aparat de masaj prin vacuum Celulless. Acesta are avantajul ca-l putem folosi in confortul propriei noastre case oricand si la costuri minime .
Sistemul de masaj CELLULESS foloseşte o tehnologie unică avansată,
nefiind disponibil nici măcar în saloanele de frumuseţe profesionale
Puteti vizuliaza mai jos doua filmulete despre acest aparat





Daca doriti sa achizitionati acest produs o puteti face aici

2 comentarii:

  1. Am incercat si eu Vacuum. Este foarte eficient, dar dureros.

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am luat si eu un aparat pt acasa... Cellu5000, este foarte bun ,dar asa cum spunea si Alis este dureros...asta daca vrei sa dea si rezultate ;
    Pentru cei interesati eu l-am luat de aici la un pret la oferta:
    http://www.pretulverde.ro/produse/167-sanatate-si-frumusete/228-fitness-si-masaj/599-cellu-5000-aparat-masaj-vacuum-portabil-.html

    RăspundețiȘtergere