vineri, 10 septembrie 2010

Aparate de masaj anticelulitic pentru acasa

Celulita reprezinta inflamatia celulei adipoase, asociata cu acumularea de lichide celulare, edem local, cresterea in volum a celulelor de grasime. Pielea capatand astfel aspect de coaja de portocala.
Femeile, spre deosebire de barbati, sunt afectate de celulita indiferent de varsta si greutate .
Anumiti factori precum expunerea prelungita la frig sau perioadele de stres si oboseala duc la incetinirea circulatiei limfatice si acumularea de lichide si reziduuri celulare .
In continuare va prezentam cateva trucuri pentru prevenirea si eliminarea inesteticei celulite in confortul propriei case, potrivit cu necesitatile dumneavostra :
1. Terapia prin vibromasaj - tehnica foarte eficienta care determina distrugerea nodulilor de celulita , actionind prin vibratii puternice direct aspura tesuturilor afectate distrugand nodulii de grasime si regleaza circulatia limfatica.
Combinand metodele moderne de tratamente cu in acord cu terapiile traditionale Chinezesti, aparatul de vibromasaj PX 0268B indeplineste cele mai exigente dorinte,
Cele 12 lumini Infrarosu imbunatatesc circulatia sanguina iar cei 4 magneti puternici actioneaza asupra metabolismului.
Noua tehnologie de vibromasaj cu ax rotativ descentrat asigura un masaj puternic echivalent cu masajele din saloanele de tratament anticelulitic.
2. Terapia prin vacuum- Cunoscuta ca fiind foarte eficienta in orice stadiu al celulitei . Prin absorbitia in vacuum se reuseste spargerea nodulior de grasime si antrenarea lor , favorizand astfel drenajul limfatic ; veti obtine in cel mai scurt timp o imbunatatire vizibila a aspectului pielii.
Aparatul de masaj profesional anticelulitic Cellu 5000 vine acum intr-o forma imbunatatita cu o putere de vacuum mult mai mare datorita sistemului de alimentare direct la priza.
Folosind Cellu 5000 numai 15-20 min pe zi, iti va reduce, prin absorbtie stratul de celulita si grasimea de pe brate, coapse, abdomen, fese si solduri pana vei ajunge la rezultatul dorit intr-un mod foarte relaxant.
3. Terapia prin electrostimulare: cea mai rapida metoda de slabire pasiva si tonifiere musculara, obtinand in acelasi timp si un excelent drenaj limfatic ,imbunatatind in mod vizibil aspectul pielii inca de la primele utilizari.
Aparatele de electrostimulare trimit mici impulsuri catre muschi determinand contractii si relaxari succesive, simuland in mod fidel exercitiile fizice. Practic in 10 minute de exercitiu obtineti 600 de contractii musculare.
Un mod excelent de a obtine rezultate imediate chiar la dumneavoastra acasa, este centura Ab-Gymnic , cu afisaz LCD si 100% portabila. Are 10 nivele de intensitate si 6 programe presetate ; poate fi aplicat pe brate, spate, piept, gambe ect.
Indiferent de metoda aleasa de dumnevoastra pentru eliminarea celulitei , veti avea nevoie de un ulei sau crema anticelulitica .
Va recomandam produse naturale profesionale din gama Kosmo oil si in mod special Uleiul Balsamic anticelulic.
Masajul zilnic cu acest ulei anticelulitic ce contine uleiuri esentiale extrase din boabe de piper negru, frunze de scortisoara si salvie, stimuleaza circulatia sanguina, conducand la micsorarea stratului de grasime, decongestionarea tesuturilor inactive, reducerea surplusului de apa si a toxinelor din tesutul adipos si detoxifierea locala.
Uleiurile vegetale de masline, avocado si migdale dulci, penetreaza complet epiderma si ajuta la difuzarea amestecului anticelulitic la nivelul tesuturilor, avand ca rezultat o piele neteda, catifelata, cu textura si tonus ridicate.
Pentru mai multe informatii puteti accesa www.pretulverde.ro sau sunati la 073181734.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu